The Slow Sewing Inter-Relation - Massachusetts

Bygga en veranda

Någon som kanske vet vad för byggföretag ljugarn är för något, jag ska anlita ett företag som ska få bygga en altan till oss. Vilket vi inte kan göra själva eller vet hur man ens går till väga. Har inte redskap för det heller. 

Nu har jag precis bytt stol till kontoret, den andra fick jag fruktansvärt ont i ryggen av och den var inte alls skön. Bytte till en annan men lite högre ryggstöd vilket var grymt mycket skönare. Får lätt ont i ryggen om jag sitter fel men den här ska nog fungera bra. 

Robert sitter alltid med en fläkt bredvid sig här inne, varför vet jag inte. Han sitter med fläkten på hela tiden medan vi fryser nästan ihjäl. Hur man kan känna så olika? Man blir så himla kall när man bara sitter still på en stol hela dagarna och speciellt om händerna som man knappt rör. Brr.